• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Darkside
Speedfight 4 darkside
Voor iedereen met een stevig karakter Is winnen voor jou belangrijk dan meedoen? De agressieve, intimiderende look, veroorzaakt door de mat zwarte kleur, zet jou direct op voorsprong. Het...

Standaard levertijd

2 dagen

€ 2.798,00
€ 2.718,00
Prijs per Scooter
Aantal: 
Bestellen
 

Voor iedereen met een stevig karakter

Is winnen voor jou belangrijk dan meedoen? De agressieve, intimiderende look, veroorzaakt door de mat zwarte kleur, zet jou direct op voorsprong. Het stevige karakter van deze scooter komt onder andere tot uiting in de striping en aluminium vloerpanelen. De ogen van de leeuw kijken je medeweggebruikers met zijn helicoid koplampen gervaarlijk aan. Je rijgedrag wordt optimaal ondersteund door 3D-achteruitkijkspiegels en een wave schijfrem op het voorwiel voor optimaal remvermogen.

De Speedfight4 Darkside is uitgerust met een 50cc 4-takt motor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. Een volledig digitaal instrumentenpaneel met smartphone-houder en USB-aansluiting benadrukt de onberispelijke afwerking. Altijd een opgeladen smartphone én navigatie op je scooter.


Leverbaar in de kleur Matt black/green.

Contactgegevens

Lachkar scooter service
Jonas Daniel Meijerplein 
1011RH Amsterdam
06-16618965 / 020-7520542 
info@lachkarscooterservice.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies