• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Speedfight 4 basic
Speedfight 4 basic
Voor bescheiden sportievelingen Ontstaan aan de hand van het beruchte Franse GT-race principe: de adembenemende, sportieve Speedfight 4 Basic. Het startpunt voor sportievelingen kenmerkt zich...

Standaard levertijd

2 dagen

€ 2.598,00
€ 2.548,00
Prijs per Scooter
Aantal: 
Bestellen
 

Voor bescheiden sportievelingen

Ontstaan aan de hand van het beruchte Franse GT-race principe: de adembenemende, sportieve Speedfight 4 Basic. Het startpunt voor sportievelingen kenmerkt zich door een strak design en met heel veel techniek van nu. De meest optimale ondersteuning voor jouw rijgedrag.

Het bewijs? Allereerst is daar een goede ergonomische zitpositie. Daarnaast is het zwaartepunt van deze scooter verlegd door het verplaatsen van de brandstoftank naar beneden. Dit komt de stabiliteit en het rijcomfort ten goede. Een 50cc 4-takt motor zorgt voor de nodige power, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. Bij sportief rijden en snelheid mag goed zicht en remvermogen niet ontbreken. Met helicoid koplampen, 3D-achteruitkijkspiegels en een wave schijfrem op het voorwiel zijn ook deze aspecten goed geborgd.

Leverbaar in de kleur Pulsar orange.

Contactgegevens

Lachkar scooter service
Jonas Daniel Meijerplein 
1011RH Amsterdam
06-16618965 / 020-7520542 
info@lachkarscooterservice.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.